IFLA Buitengewone Verkiezingen 2022: nominaties geopend

Het nominatieproces voor IFLA’s buitengewone verkiezing voor een nieuwe gekozen voorzitter en penningmeester is geopend. Er zijn zes weken voor kandidaten om zich te melden, en voor leden en aangeslotenen om nominaties in te dienen.

Meer informatie over de functies en de vereisten voor kandidaten is te vinden op de relevante pagina’s voor de verkozen voorzitter en penningmeester, inclusief links om sollicitaties in te dienen. De deadline voor nominaties is op 6 juni 2022, en meer informatie over het proces zal beschikbaar zijn op de IFLA verkiezingspagina.

Het FOBID-bestuur moedigt Nederlandse kandidaten aan om te reageren.

Meer informatie is te vinden op de IFLA website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *