Optimaliseer je werk (KNVI Super Tuesday webinar)

KNVI Super Tuesday webinar – dinsdag 7 februari van 16:00 – 17:30 uur

Loop je wel eens te mopperen op je IT-middelen? De spin is het web is de functioneel beheerder. Wat doet de functioneel beheerder. Waarom is hij de superman van de organisatie. Hoe kun je deze superman het beste benaderen. We onthullen de geheimen en geven je de concrete handvatten om je werk te verbeteren. Alle ruimte om vragen te stellen aan ervaren beheerders en een aanpak hoe je jouw functioneel beheerder kan laten groeien in zijn rol.

Aanmelden kan via de KNVI-website. Voor KNVI-leden gratis, voor niet-leden EUR 25,00 (exclusief BTW).

Op elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de KNVI een webinar of live event in de ‘Super Tuesday’ reeks. Deze reeks vormt een gebalanceerde afspiegeling van de verschillende disciplines binnen de KNVI op het gebied van Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *