Digitale fitheid voor gevorderden (KNVI Super Tuesday webinar)

KNVI Super Tuesday webinar – dinsdag 7 maart 2023 van 16:00 17:30

Deze Super Tuesday gaat over jouw conditie, jouw fitheid op digitaal gebied. Leer van Martijn Aslander, onze digitale fitnessgoeroe.

Digitale Fitheid – fit blijven vraagt tijd en onderhoud. Digitale fitheid hoort dan ook thuis in het rijtje van gezond eten, voldoende slapen en je rust nemen. Anno 2023 kijken velen van ons meer dan 4 uur per dag naar een scherm. Kenniswerkers, scholieren, designers: wie heeft er nu geen schermpje in de buurt voor werken, zoeken naar informatie, interactie en gesprek. Werken met die mooie hulpmiddelen geeft je toegang tot een van de belangrijkste hulpbronnen: informatiekapitaal. Wonderlijk genoeg hebben we moeite dit kapitaal te beoordelen en te waarderen. En vervolgens slaan we dat kapitaal daarna op in digitale ‘oude sokken”, namelijk mappen, submappen of documenten. Wil je je informatiekapitaal terugvinden – dan kost dat tijd, maar vooral energie en slagkracht. Dit gebrek aan informatie-liquiditeit is één van de grootste beperkingen in ons werk.

In de Maand van de Digitale Fitheid is er in Nederland aandacht op de werkvloer, bij beslissers en in de media voor digitale fitheid. Als we het mentale welzijn, de ontwikkeling, en het werkplezier van kenniswerkers serieus willen nemen, en tegelijk aan slagkracht en innovatie willen werken ontkomen we niet aan extra aandacht voor digitale fitheid.

In de Super Tuesday studio van de KNVI zal Martijn Aslander, initiatiefnemer van de Maand, trekker van de Interessegroep Persoonlijk Kennismanagement én fellow van de KNVI zijn visie geven en in gesprek gaan over het thema. Alvast meer weten? Kijk op https://www.digitalefitheid.nl/

Aanmelden kan via de website. Voor KNVI-leden gratis, voor niet-leden EUR 25,00 (exclusief BTW).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *