Hoe saboteer ik een project? (KNVI Super Tuesday webinar)

KNVI Super Tuesday webinar – dinsdag 13 oktober 2023 van 16:00 – 17:30 uur

Laat je meevoeren in een boeiend avontuur met Tom Dalderup, terwijl hij je inwijdt in de geheimen van project sabotage. Ontdek de meest effectieve tactieken om een project volledig te laten ontsporen, rechtstreeks uit de mond van de meester zelf.

Maar dat is niet alles! Leer ook hoe je, voor het geval je onbedoeld toch het project wilt redden, deze saboterende krachten kunt neutraliseren van Dion Kotteman.

Aanmelden kan via deze link. Voor KNVI-leden gratis, voor niet-leden EUR 25,00 (exclusief BTW).

Op elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de KNVI een webinar of live event in de ‘Super Tuesday’ reeks. Deze reeks vormt een gebalanceerde afspiegeling van de verschillende disciplines binnen de KNVI op het gebied van Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *